Kinderyoga op locatie

Op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal

Op yoga avontuur in de vertrouwde omgeving van de eigen groep. Doordat de leidsters zelf ook meedoen met de les, weten zij wat de kinderen ervaren. Zo kunnen zij er later nog eens met de kinderen op terug komen of bepaalde oefeningen herhalen.
Elke yogales heeft een bepaald thema, bijvoorbeeld de seizoenen, de dierentuin, de kinderboerderij of op reis. De lessen kunnen afgestemd worden op het thema waarmee u op dat moment werkt.

Op school

Kinderyoga op school geeft ontspanning en biedt een mooi tegenwicht voor de inspanning die kinderen moeten leveren. Ze leren bewust om te gaan met (in)spanning en ontspanning. Kinderyoga op school helpt kinderen te leren omgaan met spanningsvolle momenten in hun leven. Daarnaast neemt het concentratie vermogen toe, vergroot het het zelfvertrouwen en is de sfeer in de klas meer ontspannen.

Op de BSO

Er wordt veel van de kinderen gevraagd en verwacht. Een schooldag met BSO is, naast de leuke activiteiten, voor veel kinderen ook een dag vol prikkels, drukte en onrust. Yoga kan helpen om de kinderen te laten ervaren hoe ze zichzelf kunnen ontspannen in drukke tijden of om beter aan te geven als er iets speelt of er een grens wordt bereikt.

 

Mocht u interesse hebben, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken via mail info@kinderyogatuinzwiep.nl
of via 06-81609505

Reacties zijn gesloten.